Vacature Intercedent

Intercedent in Rotterdam

Functieomschrijving

Beschrijving

Wat drijft mensen om te werken? Wat vinden ze leuk? En waar zijn ze goed in? Als intercedent bij Tempo-Team spreek je elke dag met mensen die dolgraag willen werken bij één van jouw klanten. De eerste dag van een nieuwe baan. Spannend voor veel mensen. Hoe zijn de collega’s? Past het werk wel bij me? Dankzij jou zetten kandidaten met vertrouwen hun voet over de drempel van hun nieuwe werkplek. Daarnaast onderhoud je ook contact met (nieuwe) klanten en verwerk je veel administratie! Een veelzijdige baan dus!

Wat ga jij doen als intercedent?

Als intercedent heb je een afwisselende baan met veel vrijheid. Binnen het gezellige en professionele team ben jij o.a. verantwoordelijk voor het werven van talenten voor diverse opdrachtgevers in de regio van Rotterdam. Zo houdt jij je bezig met het zoeken van enthousiaste kandidaten voor bijvoorbeeld functies als orderpicker, administratief medewerker of reachtruckchauffeur. Jij houdt je bezig met het nabellen van sollicitanten op de vacatures. Je geeft de sollicitanten een warm welkom bij Tempo-Team.  Daarnaast benader jij zelf kandidaten via diverse online jobboards als Linkedin en Monsterboard. Zie jij andere mogelijkheden om nieuw talent binnen te halen? Voel je vrij om hier lekker mee aan de slag te gaan!

Jij creëert een flexpool, schrijft vacatureteksten, plaatst deze op jobboards en je belt kandidaten die gesolliciteerd hebben op jouw vacature voor een intake.

Je bezoekt ook de klant om een goed beeld te krijgen van het werk en de afdeling, zodat je de kandidaten optimaal kunt informeren. Dit doe je door zelf ook acquisitie te plegen en deze klantrelatie te onderhouden. Ook zijn wij voor veel medewerker de officiële werkgever. Dit betekent dat ze ook veel HR gerelateerde vragen hebben, zoals; hoe zit het met mijn vakantiegeld? Dit zoek je dan van A tot Z uit.

Waar werk je?

Waar eigenlijk niet? Jij werkt waar je je laptop openklapt. Maar je standplaats is in Rotterdam-Zuid. Je gaat ook naar veel klanten in de omgeving van Rotterdam, een rijbewijs + auto is dus echt nodig. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor deze vestiging.

Over jou

 • creatief en met lef: in een krappe arbeidsmarkt weet je op verrassende manieren toch de juiste flexwerkers te vinden;
 • aangename en overtuigende gesprekspartner, zowel voor kandidaten als voor de klanten;
 • je bent niet bang om de telefoon te pakken en naar nieuwe klanten/kandidaten te bellen, je commerciële skills zijn dus erg belangrijk;
 • in staat om het overzicht te behouden als je met meerdere kandidaten en vacatures tegelijkertijd bezig bent;
 • sterk in plannen en prioriteiten stellen;
 • stressbestendig en flexibel: lopen dingen anders dan gepland, dan speel je daar snel op in;
 • je bent 32-40 uur per week beschikbaar en hebt bij voorkeur een HBO (MBO 4 ook bespreekbaar) diploma.
 • de klanten zijn moeilijk met het OV te bereiken, een rijbewijs + auto is dus ook een must.
Waarom Tempo-Team?

Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep (Tempo-Team, Randstad & Yacht). Dit biedt jou als intercedent interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

Dit bieden we jou
 • werken met professionele dashboards en hippe tooling om je werk gemakkelijk, leuker en gebruiksvriendelijker te maken
 • wegwijs raken in de wereld van; big data, leren verbanden te zien tussen cijfers en ratio's, bijsturen van je werkproces, overlegstructuur met collega's en (interne) klanten
 • eigen verantwoordelijkheid tot zover je zelf wilt en kunt dragen
 • persoonlijke ontwikkeling: je gaat samenwerken met ruim ervaren collega's, je krijgt een buddy en een mentor en je gaat veel leren ook op communicatie- en social skills
 • coaching van een ervaren manager met expertise in het vak
 • mogelijkheid tot oppakken van projecten die bij jou passen
 • teamuitjes en lekkere lunches...
Arbeidsvoorwaarden op een rijtje
 • je startsalaris bij ons is tussen de €2550,- en €3000,- afhankelijk van je werkervaring. Uiteindelijk kan je als intercedent doorgroeien tot een salaris van maximaal €3994;
 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;
 • een interessante bonus én aandelenregeling;
 • focus op jouw groei en ontwikkeling. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden;
 • alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.
word jij onze nieuwe collega?

Wanneer je overtuigd bent dat deze functie bij jou past, solliciteer dan direct! Liever nog wat meer informatie of heb je nog vragen? Neem contact op met Marcus Oosterlee Talent Acquisition Specialist marcus.oosterlee@randstadgroep.nl of 06-20771505

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!Functie:accountmanager intercedent
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Intercedent Tempo Team 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures