Vacature intercedent onderwijs

intercedent onderwijs in Rotterdam

Functieomschrijving

Beschrijving

Als intercedent onderwijs ben jij het aanspreekpunt voor onze onderwijs klanten en onze kandidaten. Jij geeft advies over HR gerelateerde vraagstukken, onderhoudt de relatie met onze klanten en haalt de beste kandidaten uit de markt voor openstaande vacatures. Je geeft deze klanten, samen met jouw collega’s Michiel en Martine, het gevoel dat jullie echt de beste partner zijn. Samen zetten jullie alles op alles om vacatures snel én goed in te vullen!

wat ga je doen?

Voor de onderwijs klanten in de regio Rotterdam, o.a. de Erasmus Universiteit, Albeda, Lentiz, Zadkine en CVO, ben je de vertrouwde sparringpartner waarop ze kunnen rekenen. Je bent regelmatig met de klant in gesprek over de vacatures die ze bij ons uitzetten, maar ook over andere HR gerelateerde zaken zoals ziekteverzuim en bindingsduur. Daarnaast probeer je ook nieuwe klanten aan Randstad te binden. Dit doe je door proactief afspraken in te plannen met HR adviseurs van scholen in de regio Rotterdam.

Naast de klant staat de kandidaat centraal. Je gaat proactief op zoek naar geschikte kandidaten (denk aan administratief medewerker, conciërge of surveillant) voor de vacatures die je in beheer hebt. Met hen ga je in gesprek over wat hun functie specifieke wensen zijn en hoe je hen hierbij kan helpen. Je stelt de kandidaat voor op een geschikte vacature en bereidt degene voor op het sollicitatiegesprek. Mag de kandidaat starten? Dat is goed nieuws! Je maakt de match en begeleidt de kandidaat tijdens de uitvoer van de opdracht. Je bent dus goed in relatiebeheer en hebt een sterk inlevingsvermogen.

geen dag is hetzelfde bij Randstad

Op maandag start je met je collega’s op onze vestiging op de Universiteitscampus van de Erasmus. Jullie bespreken het weekend en natuurlijk de belangrijkste to do’s voor deze week. Na deze weekstart start je de laptop en beantwoord je de mails van onze kandidaten en klanten. Zo wil de HR manager van de Erasmus Universiteit meer weten over actuele arbeidsmarktontwikkelingen, terwijl een kandidaat juist wil weten op hoeveel vakantie uren hij/zij recht heeft. De ochtend vliegt voorbij, dus het is tijd voor een lunchwandeling met jouw collega’s. De middag staat in het teken van een kennismakingsgesprek met een manager van CVO. Je pakt de fiets en snelt door het prachtige Rotterdam naar de klant. Het gesprek is meer dan goed gegaan! Je hebt direct een vacature voor een conciërge gekregen. Terug op de vestiging spreek je jouw collega’s om de vacature te bespreken en de wervingsstrategie te bepalen. Nog een blik werpen op je laptop en dan is het tijd om naar huis te gaan. Deze uitdagende en energieke werkdag zit erop!

wie zijn jouw collega’s?

Michiel en Martine zijn jouw directe collega’s. Samen ben je verantwoordelijk voor de klantenportefeuille. Jullie werken op het Randstad kantoor in Rotterdam en Capelle. Daarnaast kom je natuurlijk met regelmaat bij de klant over de vloer. Je wordt begeleid door jouw manager Riccardo die je regelmatig spreekt.

dit krijg je van ons
 • een bruto maandinkomen tussen de €2550 en €3000 afhankelijk van werkervaring en o.b.v. 40 uur;

 • een benefit budget van 12,347% (inclusief 8,5% vakantiegeld en 3,8% werkgeversbijdrage) te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen (max. 5 weken) of een fiets, maar je kan het ook uit laten keren in euro's;

 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek

 • jaarlijkse bonus afhankelijk van de bedrijfsresultaten;

 • een interessante aandelenregeling en goede pensioenregeling;

 • een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en werkplezier;

 • een ruim opleidingsaanbod met meer dan 3.000 opleidingen en trainingen;

 • 25 vakantiedagen

 • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.

over jou
 • je hebt een (bijna) afgeronde hbo opleiding;

 • minimaal 32 uur per week beschikbaar;

 • je kan goed luisteren en je inleven, waardoor je precies weet hoe je jouw klanten en docenten het beste helpt;

 • sterk in relatiebeheer en het bouwen van een netwerk;

 • gedreven om altijd voor het beste resultaat te gaan; voor de klant, het talent én Randstad;

 • woonachtig in de regio Rotterdam.

ben jij onze nieuwe collega?

Zie jij jezelf al aan het werk als intercedent bij Randstad? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel (of app) dan Charlotte de Mol, Talent Acquisition Specialist via 0610079044 of charlotte.de.mol@randstadgroep.nl

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Op tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. Functie:Netwerk- en systeemtechnici
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. intercedent onderwijs Randstad Nederland 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures