Vacature recruiter

recruiter in Rotterdam

Functieomschrijving

Beschrijving

Wat drijft mensen om te werken? Wat vinden ze leuk? En waar zijn ze goed in? Als recruiter bij Randstad spreek je elke dag met mensen die dolgraag willen werken bij één van jouw klanten. De eerste dag van een nieuwe baan. Spannend voor veel mensen. Hoe zijn de collega’s? Past het werk wel bij me? Dankzij jou zetten kandidaten met vertrouwen hun voet over de drempel van hun nieuwe werkplek. Daarnaast onderhoud je ook contact met (nieuwe) klanten en verwerk je veel administratie! Een veelzijdige baan dus!

wat ga jij doen als recruiter?

Als recruiter heb je een afwisselende baan met veel vrijheid. Binnen het gezellige en professionele team ben jij o.a. verantwoordelijk voor het werven van talenten voor diverse opdrachtgevers in de regio van Rotterdam. Zo houdt jij je bezig met het zoeken van enthousiaste kandidaten voor bijvoorbeeld functies als orderpicker, administratief medewerker of reachtruckchauffeur. Jij houdt je bezig met het nabellen van sollicitanten op de vacatures. Je geeft de sollicitanten een warm welkom bij Randstad.  Daarnaast benader jij zelf kandidaten via diverse online jobboards als Linkedin en Monsterboard. Zie jij andere mogelijkheden om nieuw talent binnen te halen? Voel je vrij om hier lekker mee aan de slag te gaan!

Jij creëert een flexpool, schrijft vacatureteksten, plaatst deze op jobboards en je belt kandidaten die gesolliciteerd hebben op jouw vacature voor een intake.

Je bezoekt ook de klant om een goed beeld te krijgen van het werk en de afdeling, zodat je de kandidaten optimaal kunt informeren. Dit doe je door zelf ook acquisitie te plegen en deze klantrelatie te onderhouden. Ook zijn wij voor veel medewerker de officiële werkgever. Dit betekent dat ze ook veel HR gerelateerde vragen hebben, zoals; hoe zit het met mijn vakantiegeld? Dit zoek je dan van A tot Z uit.

waar werk je?

Waar eigenlijk niet? Jij werkt waar je je laptop openklapt. Maar je standplaats is in Rotterdam. Je gaat ook naar veel klanten in de omgeving van Rotterdam. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor deze vestiging.

over jou

 • creatief en met lef: in een krappe arbeidsmarkt weet je op verrassende manieren toch de juiste flexwerkers te vinden;
 • aangename en overtuigende gesprekspartner, zowel voor kandidaten als voor de klanten;
 • je bent niet bang om de telefoon te pakken en naar nieuwe klanten/kandidaten te bellen, je commerciële skills zijn dus erg belangrijk;
 • in staat om het overzicht te behouden als je met meerdere kandidaten en vacatures tegelijkertijd bezig bent;
 • sterk in plannen en prioriteiten stellen;
 • stressbestendig en flexibel: lopen dingen anders dan gepland, dan speel je daar snel op in;
 • je bent 32-40 uur per week beschikbaar en hebt bij voorkeur een HBO (MBO 4 ook bespreekbaar) diploma.
 • de klanten zijn moeilijk met het OV te bereiken, een rijbewijs + auto is dus ook een must.
waarom Randstad?

Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep (Tempo-Team, Randstad & Yacht). Dit biedt jou als recruiter interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

dit bieden we jou
 • werken met professionele dashboards en hippe tooling om je werk gemakkelijk, leuker en gebruiksvriendelijker te maken
 • wegwijs raken in de wereld van; big data, leren verbanden te zien tussen cijfers en ratio's, bijsturen van je werkproces, overlegstructuur met collega's en (interne) klanten
 • eigen verantwoordelijkheid tot zover je zelf wilt en kunt dragen
 • persoonlijke ontwikkeling: je gaat samenwerken met ruim ervaren collega's, je krijgt een buddy en een mentor en je gaat veel leren ook op communicatie- en social skills
 • coaching van een ervaren manager met expertise in het vak
 • mogelijkheid tot oppakken van projecten die bij jou passen
 • teamuitjes en lekkere lunches...
arbeidsvoorwaarden op een rijtje
 • een bruto maandsalaris tussen €2550,- en € 3000,- (inclusief 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget) afhankelijk van werkervaring;
 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;
 • een interessante bonus én aandelenregeling;
 • focus op jouw groei en ontwikkeling. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden;
 • alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.
word jij onze nieuwe collega?

Wanneer je overtuigd bent dat deze functie bij jou past, solliciteer dan direct! Liever nog wat meer informatie of heb je nog vragen? Neem contact op met Marcus Oosterlee Talent Acquisition Specialist marcus.oosterlee@randstadgroep.nl of 06-20771505

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Op tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. Functie:assistent recruiter
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. recruiter Randstad Nederland 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures