Vacature Werkvoorbereider E

Werkvoorbereider E in Rotterdam

Als werkvoorbereider E binnen ons bedrijf krijgt u de unieke mogelijkheid om uw technische kennis te combineren met uw talent voor organisatie. Deze functie biedt u een veelzijdige rol waarin uw expertise op het gebied van elektrotechniek en uw organisatorische vaardigheden van groot belang zijn. Wij zijn op zoek naar een gedreven professional die onze projecten naar een hoger niveau kan tillen door middel van nauwkeurige voorbereiding en coördinatie.

  • Technische expertise: U fungeert als dé expert binnen ons team op het gebied van elektrotechniek. Uw verantwoordelijkheden omvatten het controleren van technische tekeningen en het waarborgen van de hoge kwaliteit van onze elektrotechnische werkzaamheden.
  • Organisatie: U speelt een cruciale rol in het organiseren en inkopen van de benodigde materialen en apparatuur, conform de planning. Hiermee zorgt u ervoor dat onze projecten efficiënt en volgens schema verlopen.
  • Samenwerking: U werkt nauw samen met diverse teams en leveranciers, waarbij u zorgt voor een naadloze integratie van technische en organisatorische aspecten, teneinde het succes van onze projecten te garanderen.


Functie:Werkvoorbereider E
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Werkvoorbereider E Eminent Groep 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures