Vacature Werkplaatsmedewerker (40 uur)

Werkplaatsmedewerker (40 uur) in Rotterdam

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, een dynamische, technische ‘one-stop-groothandel’ in maritieme, industriële en lasproducten. Elke dag wordt er hard gewerkt om onze klanten (vooral uit de scheepvaartbranche) te voorzien van 15.000 verschillende producten vanuit onze magazijnen in Rotterdam, Singapore, Shanghai en Houston.

Ter versterking van ons team zijn wij per direct opzoek naar een fulltime Werkplaatsmedewerker (brandslangen / flenzen). Als werkplaatsmedewerker zorg je voor het uitvoeren van montagewerkzaamheden ten behoeve van onze orders. Onze klanten zitten voornamelijk in de maritieme sector en schepen kunnen niet wachten. Het kan daarom voorkomen dat er onder enige druk, maar met de juiste veiligheid en onder de juiste nauwkeurigheid gewerkt moet worden.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Het bendelen van slangkoppelingen aan (brand)slangen met een slangenbendelmachine
 • Het op maat boren van flenzen met een kolomboormachine
 • Het op maat zagen van plexiglas platen met een zaagmachine
 • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en netheid van de werkplaats
 • Wanneer er geen werkzaamheden voor de werkplaats zijn, word je ingezet voor andere werkzaamheden. Denk hierbij aan het picken van orders, het aanvullen van de picklocaties, laden en lossen van containers etc.

Wie ben jij?

 • Je hebt een brede interesse in techniek en vind het leuk om met je handen te werken
 • Je hebt oog voor detail en zet dit graag in om een goed eindproduct af te leveren en op tijd de deur uit te kunnen krijgen. Hier krijg jij energie van!
 • Je werkt graag in teamverband
 • Je kan met zware materialen te maken hebben. Jij bent in staat om fysiek zwaarder tilwerk te kunnen verrichten
 • Je woont in de regio
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed
 • Hef- en reachtruckervaring is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Evenals een rijbewijs

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in de werkplaats van een gezellig, informeel bedrijf met ca. 45 medewerkers. Je zal in eerste instantie tijdelijk bij ons in dienst komen, maar bij goed functioneren kan dit uiteindelijk verlengd worden naar een vaste aanstelling. Als werkplaatsmedewerker bij werk je in een 2 ploegendienst (vroege dienst: 07:00 - 16:00 uur / late dienst: 10:00 - 19:00 uur) , en ben jij de onmisbare schakel in het team waarmee je samenwerkt.

Locatie vacature: Hoogvliet RotterdamFunctie:Werkplaatsmedewerker (40uur)
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Werkplaatsmedewerker (40 uur) EP92 voor Werk 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures