Vacature Verkoopadviseur

Verkoopadviseur in Barendrecht

Welkom in onze nieuwe winkel in Zoetermeer, waar passie voor verlichting schittert! Vanaf november zoeken wij een winkelmedewerker die het stralende middelpunt is van de speciaalzaak. Echter kan je al direct beginnen in de winkel in Barendrecht of Utrecht voor de opleiding en het inwerken. Je taken zullen bestaan uit het adviseren van klanten over de perfecte sfeerverlichting tot het zorgvuldig ordenen van onze prachtige collectie, jouw rol bij Lampidee is als een perfect uitgelichte ruimte – essentieel en vol glans. Join ons team in de nieuwe winkel in Zoetermeer en laat samen met ons het licht schijnen op unieke winkelervaringen! Je functie zal bestaan uit: - Klanten adviseren door het juiste woon-of lichtadvies te geven;

- Samen met je collega’s zorg je ervoor dat klanten zich thuis voelen in de winkel;

- Onderhouden van de winkel & verwerken van bestellingen op de computer. Het gaat om een functie van 24 tot 37 uur per week. De werktijden zijn van 9:30 - 18:00 en op zondag 12:00 - 17:00. Je dient minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar te zijn, de overige dagen zijn in overleg flexibel.

Wij bieden:

- Een salaris van €14,00 - €15,00 bruto per uur op basis van ervaring;

- Direct een vast contract bij opdrachtgever;

- Goede regeling opbouw pensioen en vakantiegeld;

- Een leuke en inspirerende baan voor 3 tot 5 dagen in de week waar je blij van wordt;

- Werken in een hecht team bij een klein familiebedrijf.

Wij vragen:

- Verkoopervaring is niet nodig, maar klantgerichtheid, de wil om te leren en een commerciële instelling is belangrijk;

- Je bent een teamspeler, je helpt je collega's wanneer ze hulp nodig hebben en je hebt een proactieve houding;

- Je dient minimaal één weekenddag per week beschikbaar te zijn, en beide dagen is een pré. Lijkt het leuk om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel. Je mag ook mailen naar r.drenth@timing.nl of bellen naar mijn directe mobiele nummer 0648457006 voor meer informatie of om te laten weten dat het je wat lijkt!

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever opent een nieuwe winkel in Zoetermeer in november 2024. Echter kan je direct beginnen in de winkel in Barendrecht of Utrecht voor de opleiding en het inwerken. In andere steden is het al een gevestigde naam in de wereld van verlichting en interieurdecoratie met een trotse geschiedenis die teruggaat tot 1975. Als een toonaangevende bron voor inspirerende verlichtingsoplossingen en interieuraccessoires, blinkt onze opdrachtgever uit in het aanbieden van hoogwaardige producten en deskundig advies om klanten te helpen hun interieurdromen werkelijkheid te maken. Met een brede en diversie collectie is de winkel in Zoetermeer straks de bestemming voor iedereen die opzoek is naar kwaliteit en stijl in verlichting en interieurdecoratie.Functie:verkoopadviseur buitendienst
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Verkoopadviseur Timing 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures