Vacature Stagiair marketing

Stagiair marketing in Rotterdam

DIT IS WIJS, Teach-In Group en Bisbee zijn onderdeel van het Onderwijshuis. Dit is een groep van bedrijven die zich heeft gespecialiseerd in het faciliteren en ontzorgen van organisaties in de kinderopvang tot aan volwasseneneducatie. We leiden leerkrachten, docenten en examinatoren op en leren nieuwkomers Nederlands als tweede taal in Internationale Schakelklassen.

Wil jij graag stage lopen bij een innovatieve en snelgroeiende organisatie in het onderwijs? Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats waar je jouw marketing- en communicatievaardigheden verder kunt ontwikkelen? Dan is Het Onderwijshuis met haar sterke merken DIT IS WIJS, Bisbee en Teach-In Group op zoek naar jou!

Dit ga jij doen:
Als stagiair marketing & communicatie werk je mee aan verschillende projecten en campagnes. Je krijgt de kans om jouw creativiteit en kennis in te zetten om onze diverse doelgroep te bereiken en te inspireren. Je ontwikkelt bijvoorbeeld social media content, schrijft mee aan blogs, maakt nieuwsbrieven en helpt mee om evenementen te organiseren. Daarnaast denk je mee over de positionering van Het Onderwijshuis als groep en draag je bij aan het verbeteren van onze online zichtbaarheid (SEO / SEA).

Is er een match?
Je bent een enthousiaste en gedreven student met een passie voor marketing en communicatie. Je hebt bij voorkeur affiniteit met het onderwijs en wilt graag bijdragen aan onze missie. Je volgt een relevante opleiding op hbo- of wo-niveau. Je bent communicatief vaardig, secuur en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ben jij de stagiair marketing & communicatie die wij zoeken?
Solliciteer vandaag nog en stuur jouw cv en motivatiebrief mee, en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als nieuwe stagiair bij Het Onderwijshuis.

Wat bieden wij jou?
Als stagiair marketing & communicatie krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een dynamische en uitdagende werkomgeving. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om jouw eigen ideeën en initiatieven in te brengen en uit te voeren. Daarnaast krijg je goede begeleiding van ervaren professionals en ontvang je een stagevergoeding.

Dit zijn wij
Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd. We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Functie:Stagiair marketing
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:280 – 350
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Stagiair marketing DIT IS WIJS 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures