Vacature Senior Programmamanager

Senior Programmamanager in Rijswijk Zh

Over de functie

Maandag-IT zoekt voor haar eindklant in de regio van Den Haag een Senior Programmamanager.

Als Senior Programmamanager bij onze eindklant krijg je de taak om zowel draagvlak voor het nieuwe systeem te creëren, de specificaties voor de aanbesteding(en) te formuleren, alsook de diverse mogelijke oplossingen in beeld te brengen.

Functie eisen

Als Senior Programmamanager bij onze eindklant beschik je over:

  • Je hebt aantoonbare ervaring met een vergelijkbaar programma, bij voorkeur bij een zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) van de overheid.
  • Je hebt kennis en ruime ervaring met het schrijven van een programmaplan. 
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met het ophalen van specificaties om de verwachte technologische oplossingen te koppelen aan het ICT landschap binnen een een overheidsorganisatie en het realiseren van draagvlak.
  • Je hebt aantoonbaar ervaring om vanuit een architectuur principe heldere contouren te beschrijven voor toekomstige uitvoering en implementatie.
  • Sterk op relatie en stakeholdermanagement intern en extern zowel richting (hoger) management als ook naar de werkvloer.
  • Je hebt >15 jaar ervaring met dergelijke opdrachten i.c.m. verandermanagement in de publieke sector, vooral bij ZBO’s. 

Over het bedrijf

Via Maandag IT® aan de slag voor diverse innovatieve opdrachtgevers? Of je nu graag bij start-ups/scale-ups of bij gevestigde marktleiders wilt werken, bij ons kan het allemaal! Wij verbinden je met allerlei toffe interim en freelance opdrachten.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Senior Programmamanager die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Leidinggevende functies op het gebied van professionele diensten, niet elders geclassificeerd
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:90 – 115
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Senior Programmamanager Maandag 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures