Vacature Sales manager

Sales manager in Barendrecht

Stap in de wereld van Top Bedrijfskleding BV, waar we niet alleen kleding verkopen, maar ook een cultuur van professionaliteit en toewijding cultiveren. Als Sales Manager ben je de spil in ons streven naar groei en het versterken van onze positie op de markt.

In de rol van Sales Manager is jouw missie duidelijk: het realiseren van continuïteit in het salesproces en het vergroten van de omzet en zakelijke belangen van Top Bedrijfskleding BV. Jij bent de drijvende kracht achter het succes . Met directe verantwoording aan de directie, speel je een cruciale rol in het vormgeven van de sales performance en het sturen van de groeistrategie.

Jouw reis bij Top Bedrijfskleding BV:

  • Onderhoud waardevolle relaties met klanten en benut commercieel verkregen inzichten.
  • Bouw de omzet uit door nieuwe klanten met passende orders te verwerven.
  • Breng doordachte offertes uit en sluit (raam)overeenkomsten met potentiële nieuwe opdrachtgevers.
  • Als regiospecialist houd je klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.
  • Denk oplossingsgericht mee met klanten over vraagstukken op het gebied van bedrijfskleding en PBM’s.
  • Bewaak het salesproces, doe verbetervoorstellen en voer steekproefsgewijze controles uit.
  • Leg al jouw inspanningen nauwkeurig vast in ons CRM-systeem.

Functie eisen:

Met een solide basis van HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante ervaring in de branche van bedrijfskleding en PBM’s, ben jij klaar voor deze uitdaging. Je hebt aanvullende managementtraining genoten en hebt gedegen kennis van het CRM systeem, Outlook en MS Office. Bovendien beschik je ook over basisvaardigheden in de Engelse taal.

Wat bieden wij:

Top Bedrijfskleding BV biedt jou niet alleen een uitdagende functie in een dynamische omgeving, maar ook een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, en jouw bijdrage wordt erkend en gewaardeerd.Functie:Sales manager
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Sales manager EP92 voor Werk 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures