Vacature Personeelschauffeur | circa 30 uur per week

Personeelschauffeur | circa 30 uur per week in Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

WerkTalent is een ambitieus, ondernemend en groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling / uitzendbranche met een geheel eigen gezicht. Onze lijfspreuken zijn niet voor niets ‘’Wij zien het anders", "groei in wie je bent" en "de makers van morgen".  Wij geloven in de kracht van lokaal ondernemen én specialist zijn in het bemiddelen van personeel (in een specifiek vakgebied). Wij zijn duidelijk en eerlijk in wat wij kunnen. Verbinden is wat wij doen en graag bouwen wij aan lange termijnrelaties met zowel onze opdrachtgevers als de werkzoekende. Door echt samen te werken, doen wij er alles aan om samen succesvol te zijn. 

Inmiddels bestaat WerkTalent al meer dan 22 jaar en hebben wij verdeeld over heel Nederland 23 vestigingen. En dan zijn wij er nog niet, wij willen namelijk blijven groeien. Zo zouden wij in 2025 graag op 25 vestigingen willen zitten. Het leuke hiervan is dat WerkTalent Rotterdam de allereerste vestiging van WerkTalent was, dat hier de basis is gelegd voor hetgeen WerkTalent op dit moment is. Het team in Rotterdam bestaat uit 12 medewerkers, met jou erbij zelfs 13.

Functieomschrijving

Wegens aanhoudende drukte, zijn wij op zoek naar een extra personeelschauffeur die ons team wilt komen versterken. Onze huidige personeelschauffeur John, kan het immers niet meer bijbenen en heeft naarstig assistentie nodig.

Waar al onze flexkrachten in de basis altijd zelf op hun werk moeten kunnen komen, is dit in de praktijk niet altijd even goed mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer het OV even niet rijdt, men onverhoopt een lekke band heeft of iemand zich verslapen heeft is het zaak dat onze flexkracht toch op tijd op zijn/haar werk kan zijn. Hier kom jij als personeelschauffeur om de hoek kijken. In jouw rol draag jij er namelijk zorg voor dat onze flexkrachten, bij calamiteiten, toch (op tijd) op het werk kunnen zijn. Soms hebben onze opdrachtgevers zelf zieke medewerkers of hebben zij simpelweg gewoon een extra aanvraag, ook dan is het zaak deze medewerkers zo snel mogelijk op locatie te krijgen en hier hebben wij jou keihard bij nodig. Incidenteel krijgen wij een bijzondere, extra aanvraag vanuit één van onze opdrachtgevers. Dan willen wij onze 'spierballen' graag laten zien door onze flexkrachten uit Rotterdam op locatie te krijgen bij onze opdrachtgever. Ook hier speel jij als personeelschauffeur een essentiële rol. Om je een beeld te schetsen van het werk hebben wij onderstaand een gemiddelde werkdag beschreven. Om 05:00 staan de eerste flexkrachten klaar bij ons op kantoor, deze moeten naar een opdrachtgever net boven Rotterdam. Daarna staan de volgende flexkrachten alweer klaar om naar de Maasvlakte gebracht te worden. En uiteindelijk sluit je af met een rit van kantoor naar Amsterdam. Rond een uur of 08:30 ben je weer retour op kantoor en omdat je 's-middags nog de nodige kilometers te gaan hebt, besluit je jouw auto nog even af te tanken/aan het stroom te zetten. Het eerste deel van jouw werkdag zit erop en je vertrekt huiswaarts, gaat naar de sportschool of naar de supermarkt. Om 14:00 meld de eerste flexkracht zich alweer bij je via Whatsapp, deze geeft aan rond 16:00 klaar te zijn in Amsterdam. Je besluit eerst de medewerkers in Rotterdam op te halen, dat kan immers nog net, en vertrekt daarna naar Amsterdam. Uit ervaring weet je namelijk dat er op deze route geregeld file staat, dan kun je maar beter tijdig vertrekken. Na weer in Rotterdam te zijn teruggekeerd vertrek je naar de Maasvlakte om ook de laatste medewerkers op de halen. Aan het einde van de dag werk je de rittenadministratie bij en vertrek je naar huis. Let wel, dit is slechts een voorbeeld van een gemiddelde werkdag. Iedere werkdag is anders, zo ook het aantal uren. Wat het werk juist enorm uitdagend en leuk maakt!

In de rustige periodes werk je gemiddeld 20 uur per week, in de drukke periodes gemiddeld 40 uur per week. Wat betekent dat wij op zoek zijn naar een personeelschauffeur welke flexibel inzetbaar is. In jouw rol kunnen wij jouw een contract voor 30 uur per week bieden. 

Per werkdag werk jij bijvoorbeeld op onderstaande tijden:

 • 05:00 - 08:30 (3,5 uur)
 • 15:30 - 18:30 (3 uur)
Functie-eisen
 • Aantoonbare soortgelijke werkervaring als chauffeur (harde eis);
 • Flexibel inzetbaar; 
 • Rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Topografisch goed onderlegd;
 • Woonachtig in de regio van Rotterdam;
 • Uiterst betrouwbaar, representatief en klantgericht; 

Voor deze functie zijn wij echt op zoek naar een mensenmens, oftewel een allemansvriend. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is mede daarom essentieel. 

Arbeidsvoorwaarden

Naast het feit dat je komt te werken bij de leukste personeelsbemiddelaar in Rotterdam, bieden wij jou het volgende: 

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.000,00 a €2.100,00 op basis van 30u p.w.

  Wat op fulltimebasis €2.500,00 a €2.800,00 is 

 • Een gave werkplek, gezellige collega's en een hele belangrijke rol binnen onze vestiging;
 • Telefoon van de zaak;
 • Vakantie- / verlofdagen: 25 vakantiedagen en 6.5 adv-dagen o.b.v. van fulltime
 • Mogelijkheid tot een vast dienstverband;


Functie:chauffeur bezorger
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2800
Uren per week:30 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Personeelschauffeur | circa 30 uur per week WerkTalent 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures