GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Marchantlaan 32, 3118LT Schiedam

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schiedam hebben op 18 december 2023 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het bouwkundig splitsen van het appartement naar twee appartementen op het adres Marchantlaan 32, 3118LT Schiedam. De aanvraag omvat de volgende activiteit(en):•het bouwen van een bouwwerkDe aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00001263.ProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.Heeft u vragen over de aanvraag?Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Schiedam via contact@schiedam.nl of het telefoonnummer 14 010.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Schiedam. Bekijk alle Bekendmakingen Schiedam in .

https://schiedamkrant.nl/bekendmakingen-schiedam/

Deel dit bericht:

Redactie Schiedamkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Schiedamkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Schiedam.

Gerelateerde berichten