Vacature Financieel Adviseur

Financieel Adviseur in Rotterdam

Werken bij CVO | Financieel adviseur

 • Onze belofte

Financieel adviseur

Shared Service Organisatie

Rotterdam

1,0 FTE

€ 3.186 - € 5.862

Solliciteer direct

Logo van Shared Service Organisatie

CVO Shared Service Organisatie is op zoek naar een ervaren financieel adviseur. Een accurate, pragmatische, adviesvaardige en overtuigende business partner met een stevige persoonlijkheid, passend binnen een complexe organisatie met een hands-on-cultuur.

Betekenisvol werk

Als financieel adviseur draag je vanuit jouw expertise bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het financieel beleid binnen onze onderwijsstichting en de centrale organisatie van CVO. Jij draagt hierbij onder meer zorg voor het opstellen van complexe financiële meerjarenplannen, jaarlijkse begrotingen, jaarrekeningen en investeringsplannen. Daarnaast adviseer je actief over hoe bestaande processen beter geborgd en geoptimaliseerd kunnen worden en draag je bij aan de ontwikkeling van toekomstige beleidsplannen.
Verder geef je gevraagd en ongevraagd advies aangaande financieel-economische vraagstukken die van invloed zijn op ons werkveld. Naast het contact met jouw directe collega's heb je vanuit jouw rol als adviseur veelvuldig contact met vestigingsdirecteuren en de directeur bedrijfsvoering van CVO. In die rol heb je regelmatig afspraken op de scholen die wij als SSO ondersteunen. Hierbij is het onder meer jouw taak om nieuw beleid te ontwikkelen en uit te dragen en te verdedigen over bestaande processen en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van financiën en beleid.

Shared Service Organisatie

Als Shared Service Organisatie verzorgen wij de ondersteunende diensten voor zeven scholen(groepen) met in totaal 37 schoollocaties. Ons kantoor is gevestigd in een monumentaal pand in hartje Rotterdam.

De Shared Service Organisatie (SSO) ondersteunt de CVO scholen op het gebied van Financiën, Human Resources, Huisvesting & Facilitair, ICT, Communicatie/PR, Inkoop en Juridische Zaken. Dagelijks staan ruim 125 maatschappelijk betrokken medewerkers van de SSO klaar om bij te dragen aan goed onderwijs voor de leerlingen. Op die manier kunnen de scholen(groepen) zich volledig richten op het onderwijsproces.

Bij de SSO wordt voortdurend geïnvesteerd in verdere professionalisering en ontwikkeling van medewerkers, systemen en processen met als doel om de gehele onderwijsorganisatie optimaal van dienst te kunnen zijn.

Onze belofte aan jou

Als werkgever zijn we echt, eerlijk en direct. We zijn trouw aan onze christelijke normen en waarden, werken met passie en stropen onze mouwen op. We hebben oog voor ieders ambities en welzijn. We geven niet alleen onze leerlingen, maar ook jou als collega handvatten om je talenten en betekenis in het leven te ontdekken. Je kunt rekenen op:

 • Een maandsalaris van minimaal €3186 tot maximaal €5862 bruto bij een fulltime aanstelling (schaal 11 cao VO).
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand en 8% vakantiegeld.
 • Een pensioenregeling via het ABP en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 53 vrije dagen per jaar.
 • Een opleidingsbudget en uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze CVO-academie.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een informele gezellige en directe werkomgeving
 • Hybride werken is mogelijk

Jouw expertise

Als financieel adviseur heb je:

 • HBO/WO werk en denkniveau (Bedrijfseconomie/Finance)
 • Uitgebreide ervaring in complexe financiële functies
 • Ervaring met Exact, BI en Excel is een pré
 • Ervaring of affiniteit met onderwijs
 • Goede communicatievaardigheden

Om bij CVO te werken is een geldige VOG nodig. Het aanvragen van deze VOG is onderdeel van onze procedure.

CVO: onderwijs voor het leven

Bij CVO maken wij het verschil voor leerlingen in Rotterdam en omgeving; leerlingen uit veel verschillende culturen en overtuigingen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en het vormen van de toekomst van deze leerlingen. Als onze collega ervaar je ook persoonlijke groei, verbinding met je collega's en de kans om te experimenteren. Met maar liefst 37 scholen en talloze ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie, bieden we jou een glansrijke carrière in het CVO-onderwijs. Sluit je aan bij CVO en laten we samen het onderwijs van de toekomst vormgeven!

Maak jij het verschil voor onze leerlingen?

Wil jij ook bijdragen aan 'Onderwijs voor het Leven'?
Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Dennis Hoitink, Manager financien. Hij is te bereiken via of .

We werven graag zelf onze kandidaten, daarom stellen we acquisitie niet op prijs.

Logo van Shared Service Organisatie

Financieel adviseur

Shared Service Organisatie

Rotterdam 1,0 € 3.186 - € 5.862

Functie:financieel adviseur
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3186 – 5862
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Financieel Adviseur Christelijk Voortgezet Onderwijs 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures