Vacature Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker in Rotterdam

Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheren, analyseren en rapporteren van financiële gegevens om de financiële gezondheid van een organisatie te waarborgen en te verbeteren. Dit omvat taken zoals het opstellen van financiële overzichten, het uitvoeren van budget analyses, het beheren van crediteuren- en debiteuren processen en het verstrekken van waardevolle inzichten aan het management voor strategische besluitvorming.

Omschrijving

In deze rol binnen een jonge, internationale en ambitieuze organisatie ben je verantwoordelijk voor het strategisch plannen en uitvoeren van financiële activiteiten, waaronder het analyseren van financiële gegevens, opstellen van rapporten en budgetten, en beheren van crediteuren- en debiteuren processen. Je optimaliseert financiële processen, werkt samen met andere afdelingen, zorgt voor naleving van regelgeving en identificeert kansen voor kostenbesparing. Je rapporteert aan het management over financiële prestaties en ondersteunt bij audits en externe rapportage vereisten.Functie:Financieel Administratief Medewerker, Flexibele, maar accurate versterking voor ons team
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2700 – 3000
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Financieel Administratief Medewerker Page Personnel 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures