Vacature Financieel administratief medewerker

Financieel administratief medewerker in Capelle aan den Ijssel

Ben jij een financieel administratieve topper met minimaal 3 jaar ervaring? Dan zijn we opzoek naar jou!

Omschrijving

Als administratief medewerker werk je samen met je collega's aan financiële verantwoordelijkheden. Je behandelt crediteuren- en debiteurenbeheer, controleert inkoop- en verkoopfacturen, en organiseert financieel-administratieve gegevens. Ook beheer je medewerkeraccounts voor onze klanten, inclusief het aanmaken, wijzigen en verwijderen ervan. Klantmedewerkers kunnen bij jou terecht voor vragen over hun account, en je creëert en verstuurt klantlogins voor de webshop. Daarnaast heb je ervaring in telefonische betalingsincasso, het opstellen van maningsprocedures, het verstrekken van kredietadviezen en het interpreteren van kredietrapporten. De functie biedt een breed scala aan taken en uitdagingen, waardoor er veel ruimte is om te groeien en te leren.

Jouw dagelijkse routine kan er als volgt uitzien: Elke ochtend bespreek je met je collega's de dagplanning, waarbij taken worden verdeeld. Vandaag ben jij verantwoordelijk voor het controleren van betalingsverplichtingen. Met je vriendelijke telefoonstem bel je klanten om betalingen te regelen. Gedurende de dag kunnen er onvoorziene taken opduiken, die je flexibel oppakt met een gevoel van verantwoordelijkheid. Voordat je het weet, is de werkdag voorbij en sluit je af met een goed gevoel, je collega's een fijne avond wensend.

Over de opdrachtgever

 Bij deze opdrachtgever word je gewaardeerd om wie je bent. Bij hun is iedereen uniek en draagt bij aan het gezamenlijke doel. Klanttevredenheid staat centraal, en elke medewerker is essentieel om dit te realiseren. Ze zijn een platte organisatie waar jouw ideeën en inzet het verschil kunnen maken.

Eisen

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau
 • Je bent bekend met financiële administratie
 • Nauwkeurigheid en gestructureerd werken zijn voor jou vanzelfsprekend
 • Je gedijt in een teamomgeving
 • Je beheerst de Nederlandse taal foutloos
 • Het oppakken van de telefoon schrikt je niet af
 • Daarnaast heb je kennis van Word en Excel

Wat wij bieden

 • Uitdagend en gevarieerd werk, waarin leren en ontwikkelen worden gestimuleerd
 • Een ondersteunende werkomgeving waarin we elkaar steunen.
 • En niet te vergeten, leuke collega's!


Functie:Financieel administratief medewerker
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2350 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Financieel administratief medewerker Career Rebels 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures