Vacature Engineer E

Engineer E in Rotterdam

Als Engineer E bij ons bedrijf krijgt u een veelzijdige en uitdagende functie waarin u een essentiële rol speelt in onze projecten. Deze positie biedt u de gelegenheid om uw technische kennis en vaardigheden te benutten en verder te ontwikkelen in een dynamische en professionele omgeving. Uw bijdrage is van onschatbare waarde in de vroege stadia van onze projecten, waarbij u verantwoordelijk bent voor het ontwerpen van duurzame en complexe elektrotechnische installaties die aansluiten op de wensen van onze klanten.

  • Ontwerpen en coördineren: U ontwerpt duurzame en complexe elektrotechnische installaties die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Vanaf de DO-fase (Definitief Ontwerp) bent u verantwoordelijk voor de coördinatie, het opstellen van principeschema’s en het maken van weloverwogen leverancierskeuzes.
  • Engineeringsvraagstukken: U denkt mee over belangrijke engineeringsvraagstukken en adviseert de teamleider op basis van uw technische expertise, waardoor u bijdraagt aan het vinden van effectieve en efficiënte oplossingen.
  • Samenwerking en advisering: U werkt nauw samen met verschillende teamleden en stakeholders om ervoor te zorgen dat alle technische aspecten naadloos op elkaar aansluiten. Uw advies en ondersteuning aan de teamleider zorgen voor een soepele en succesvolle uitvoering van onze projecten.


Functie:Engineer E
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Engineer E Eminent Groep 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures