Vacature Credit professional Detachering

Credit professional Detachering in Rotterdam

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een credit professional voor 32 tot 40 uur per week. Als credit professional kom je te werken bij toonaangevende organisaties. Je zal werkzaamheden als debiteurenbeheer en portefeuille werkzaamheden uitvoeren. Je zal de knelpunten gaan signaleren binnen de portefeuille van de opdrachtgever. Op basis van jouw expertise en ervaring zal je ingezet worden op verschillende opdrachten.

wat bieden wij jou
 • 32 - 40 uur per week
 • Toegang tot trainingen en cursussen
 • Opdrachten die aansluiten bij jouw ambities
 • Laptop en telefoon van het bedrijf
 • Marktconform salaris
wie ben jij

Jij bent iemand die zich gemakkelijk kan aanpassen in een veranderende omgeving. Je bent vaardig met verschillende systemen als Sap en AFAS of bereid om deze e leren. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord als in geschrift.

Verder heb je:

 • Minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van creditmanagement of debiteurenbeheer;
 • Een mbo-niveau 4 of hbo-opleiding afgerond;
 • In bezit van een rijbewijs;
 • Goed in het zelfstandig als in teamverband werken;
 • Klantvriendelijke houding.
wat ga je doen

Als credit professional word je onderdeel van een dynamisch team. Je zal op basis van kennis en ervaring ingezet worden op uitgaande opdrachten bij toonaangevende organisaties. Je zal debiteurenbeheer en portefeuille werkzaamheden uit gaan voeren. Waarbij je knelpunten binnen de portefeuille van de opdrachtgevers gaat signaleren. Daarbij zal je je bezighouden met optimalisatie van processen. En je gaat zorgen voor de kwalitatieve oplevering van projectresultaten.

waar ga je werken

Je komt te werken in een bedrijf waar ze werken aan slimme credietmanagement oplossingen. Ze begeleiden en leiden je graag op tot zakelijk professional. Afwisseling en variatie die aansluit bij jouw ambitie en flexibiliteit is belangrijk voor het bedrijf. Bij het aanbieden van opdrachten kijken ze naar wat past bij jouw ontwikkeling.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:medewerker debiteurenadministratie
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Credit professional Detachering Randstad 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures