Vacature Chauffeur Autolaadkraan CE

Chauffeur Autolaadkraan CE in Rotterdam

Missie, vissie, kernwaarden Kwaliteit, veiligheid, milieu

  • IJTG
  • IJTK / IJTF Tata

Chauffeur Autolaadkraan CE - Rotterdam

Opzoek naar een uitdagende baan?
Kom dan werken als Chauffeur Autolaadkraan CE bij IJTG!

Maar ja, wie niet? "Vertel eens wat nieuws", hoor ik je denken. Toch ben je kennelijk aan het zoeken, anders had je deze vacature niet aangeklikt. Lees hieronder wat wij jou te bieden hebben en wie weet drinken we binnenkort samen een kopje koffie.

Wat ga je doen?

Lekker zelfstandig aan de slag met een mooie moderne machine.
De werkdag start doorgaans tussen 05:00 en 07:00 uur waar je de geladen oplegger controleert alvorens je de goederen bij verschillende bedrijven aflevert, waar in sommige gevallen gelost zal worden met de autolaadkraan. Na het laatste losadres komt de chauffeur terug naar onze vestiging.

IJTG Logistics biedt:

  • Keuze uit verschillende soorten werkzaamheden waaronder ook vervoer met afwijkende maten met bestemmingen in Nederland en België.
  • Als chauffeur autolaadkraan word je intern opgeleid om aan de slag te gaan voor onze opdrachtgevers. De functie is uitdagend en afwisselend. Geen enkele dag is hetzelfde.
  • Nette arbeidsovereenkomsten met salarissen conform CAO en ervaring, met tijdige betalingen. Oftewel: de centen zijn altijd op tijd!
  • Dekkende reiskostenvergoeding.
  • Fijne sfeer binnen het bedrijf waardoor mensen zich thuis voelen en velen van hen een jubileum te vieren hebben, of hadden, omdat ze hier 10, 20, 30 of zelfs 40 jaar werkzaam zijn.
  • De mensen die wij aannemen willen we graag houden.

Wie zijn wij?

IJTG Logistics is een internationaal logistiek dienstverlener waar in totaal 300 mensen werkzaam zijn. We organiseren en voeren transporten uit van medicijnen tot rollen staal met gewichten tot 100.000 kilo. We zijn onder andere gespecialiseerd in het vervoeren van staal van diverse lengtes, breedtes en gewichten. Deze worden vervoerd met zowel open als gesloten voertuigen.

Solliciteren?

Wie weet word je enthousiast van de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Stuur dan een CV met motivatiebrief naar of klik op de sollicitatieknop.

Meer informatie over IJTG Logistics vind je op www.ijtg.nl .Functie:chauffeur autolaadkraan ce
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Chauffeur Autolaadkraan CE IJTG Logistics 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures