Vacature Bandenmonteur

Bandenmonteur in Rotterdam

Bandenmonteur

Bedrijven: De Sprint / Velgenwereld / Autostop

Vacature categorieën: Techniek & Service

Type dienstverband: Fulltime Parttime

Vacature locaties: Hellevoetsluis Hoogvliet Ridderkerk Rotterdam

De Sprint, Velgenwereld en Autostop zijn dé specialisten op het gebied van onderhoud en reparatie, ongeachte het merk, type of de leeftijd. Of het nu gaat om regulier onderhoud, een APK of een noodzakelijke reparatie. Ook zijn wij dé banden- en velgenspecialist van de regio Groot Rotterdam. Wij leveren alle A-merken en een aantal kwalitatief hoogwaardige eigen bandenmerken in iedere prijsklasse voor ieder budget.

Voor onze diverse vestigingen in en rondom Rotterdam zijn wij op zoek geschikte kandidaten voor de functie van bandenmonteur.

Ben je woonachtig in de regio Rotterdam, heb jij je opleiding tot automonteur afgerond of heb je enige ervaring in het monteren van autobanden? Dan ben je bij ons van harte welkom! Met vestigingen in Rotterdam, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Hoogvliet en Barendrecht is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt.

Wat ga je doen?

Als bandenmonteur binnen de Sprint, Velgenwereld en Autostop kom je te werken binnen een enthousiast team collega monteurs bestaande uit bandenmonteurs, eerste monteurs en APK-Keurmeesters. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de meest uitdagende reparaties- en onderhoudswerkzaamheden die voornamelijk zullen bestaan uit:

  • Vervangen, repareren en balanceren van banden;
  • Uitlijnen van personenauto's;
  • Bandencontrole: Controleren van profiel en spanning van banden;
  • Assisteren van de automonteurs.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste en gezellige collega met "2 rechterhanden" die naast hard werken een positieve bijdrage levert aan de sfeer binnen ons team. Daarnaast beschik je over:

  • Afgeronde MBO opleiding tot automonteur óf enige ervaring als bandenmonteur;
  • Leergierig- en nieuwsgierige instelling;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • BBL-Traject behoort ook tot de mogelijkheden!

Geen opleiding maar wel (enige) praktijkervaring? Binnen de Sprint en Autostop betalen wij je opleidingstraject zodat jij naast werken jezelf kan opleiden tot volwaardig monteur óf eventueel APK-keurmeester.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan binnen een gezellig werkomgeving. Naast een goed salaris hebben wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden, denk hierbij aan 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, en diverse scholing, opleiding- en doorgroeimogelijkheden!

Arbeidsvoorwaarden

Salaris

Medewerkers binnen onze groep ontvangen een salaris dat aansluit bij de huidige markt.

Reiskostenvergoeding

Reiskosten vergoeding

Afhankelijk van de woonwerk-afstand kan er een reiskostenvergoeding van toepassing zijn. De voorwaarden worden tijdens een arbeidsvoorwaardengesprek besproken.

Verlofdagen

Om productief te zijn is het belangrijk dat werk en privé in balans zijn. Om hieraan bij te dragen krijgen medewerkers, op basis van een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen per jaar. Deze dagen worden stapsgewijs opgebouwd naar 30 vakantiedagen per jaar bij het bereiken van de 60 jarige leeftijd.

Goodhabitz

Als Global Automotive Investments Holding vinden wij hij belangrijk dat onze medewerkers zich ontwikkelen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Om hierin te faciliteren kunnen medewerkers in loondienst onbeperkt gebruik maken van de online trainingen van GoodHabitz. Op dit online leerplatform zijn diverse trainingen te vinden op het gebied van communicatie, veiligheid en gezondheid, commerciële vaardigheden, productiviteit en nog veel meer. Wil je meer weten over Goodhabitz? Kijk op:


Vul uw persoonlijke gegevens in en voeg uw CV en eventueel motivatiebrief toe. Verzend het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.Functie:bandenmonteur
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Bandenmonteur Global Automotive Investments 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures