Vacature Baliemedewerker ( 24/36 uur)

Baliemedewerker ( 24/36 uur) in Vlaardingen

jij bent het visitekaartje van onze opdrachtgever gevestigd in Vlaardingen. Jij legt de inwoners en ondernemers vriendelijk, geduldig en duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn, ook als dit minder goed nieuws betekent. Zorgt jouw dienstverlenende karakter ervoor dat iedereen weer met een goed gevoel het kantoor verlaat? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

De inwoners en ondernemers komen bij jou aan de balie om hun zaken te regelen. Denk daarbij aan het aanvragen en afhalen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Inschrijvingen, opmaken van akten van geboorten en overlijden en beoordelen van buitenlandse documenten. Het aanvragen van een parkeervergunning of de Rotterdampas. Soms zit je ook aan de receptie, dan ben je écht het eerste aanspreekpunt.

Wie ben jij? 

Dienstverlening is jou niet aangeleerd, maar aangeboren. Jij staat zowel aan de balie als aan de receptie graag mensen te woord. Je voelt je verbonden met Vlaardingen en haar inwoners. Je leeft je in de situatie van je klant en levert maatwerk. Daarbij heb je een scherp oog voor kwaliteit. Je kunt aan allerlei verschillende inwoners uitleggen waarom bepaalde keuzes gemaakt worden. Je kunt je voorstellen dat iedereen iets van je wilt en het liefst nu. Jij houdt je hoofd koel en durft keuzes te maken. Jij houdt van die afwisseling tussen balie en receptie en kan makkelijk schakelen als bij aankomst op het stadskantoor blijkt dat jouw werkdag er net iets anders uit ziet als je die ochtend had bedacht.

Wat we verder nog belangrijk vinden:

  • MBO werk & denkniveau.
  • Je bent in het bezit van BOBZ en M1A diploma.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.
  • Indien de situatie dat vraagt, ben je bereid om buiten je voorkeurstijden (extra) te werken.

Dit hebben zij jou te bieden:

  • Waardering vinden we belangrijk. Die uiten we in complimenten en natuurlijk in een goed salaris van € 2.545,- tot € 3.612,- bruto op basis van 36 uur in schaal 7. (Inschaling wordt schaal 6, trede 2 als het een kandidaat betreft die niet de vereiste opleidingen heeft).
  • De topdienstverlener in jou wordt iedere keer opnieuw geprikkeld door steeds weer andere vragen en verzoeken.
  • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een dynamische werkomgeving.
  • Diversiteit: Jij hoort wat er allemaal speelt in de stad en in de gehele organisatie.
  • Jouw werkweek duurt 24-36 uur, zodat je tijd overhoudt voor je passies buiten je werk. De openingstijden van de balies zijn dinsdag t/m vrijdag 8.00-16.00 uur en op maandag 8.00-19.00 uur. Je werkt volgens een rooster, je werkdagen zijn flexibel.


Functie:Baliemedewerker ( 32/36 uur)
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3600
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Baliemedewerker ( 24/36 uur) EP92 voor Werk 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures