Vacature Assistent Accountant (24-40 uur, Utrecht)

Assistent Accountant (24-40 uur, Utrecht) in Rotterdam

Ben jij een enthousiaste assistent accountant met een passie voor cijfers? Heb je minimaal 2 jaar werkervaring en ben je toe aan je volgende stap? Zoek je een werkplek waar je niet alleen kunt groeien in je carrière, maar ook dagelijks met een glimlach naar je werk gaat? Voor onze opdrachtgever zijn wij, ter versterking, op zoek naar een vrolijke Assistent Accountant. Lijkt het jou leuk om in een hecht en gezellig team te werken waar werkplezier voorop staat? Lees dan snel verder!

Ben jij op zoek naar…

 • Een aantrekkelijk salaris tussen € 4.000, - en € 5.000, - bruto per maand (afhankelijk van kennis en vaardigheden);
 • 26 Vakantiedagen;
 • 8% Vakantiegeld;
 • Een moderne werkplek op een goed bereikbaar kantoor in Utrecht, met de mogelijkheid tot thuiswerken (op full time basis 1 dag) in overleg;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van begeleiding en training;
 • Werken met de nieuwste Apple hardware en moderne software zoals Exact Online, Google Workspace en Asana;
 • BIT – bijdrage individuele toekomstregeling (vervanging van pensioen) bij Brand New Day;
 • Een uitstekende werk/ privé balans en onvergetelijke personeelsuitjes waar je altijd met een lach op terugkijkt.

Dan ben jij misschien de perfecte match voor onze opdrachtgever…

Geen stoffig kantoor met saaie ordners maar een modern en digital minded administratiekantoor in Utrecht met een informele bedrijfscultuur, korte lijnen en snel schakelen. Het betreft een team van jonge, energieke professionals die volledig zijn afgestemd op de digitale wereld. Elke dag werken zij met veel plezier voor meer dan 450 klanten (van zzp tot b.v.) door heel Nederland. De klanten zijn actief in diverse, boeiende branches zoals e-commerce, online marketing en tech. Werkplezier staat voorop en er wordt gewerkt in een ontspannen en gezellige werkomgeving, waar zowel jonge professionals als ervaren collega's zich thuis voelen.

Wat ga je doen?

Als Assistent Accountant beheer je een selectie van eigen klanten (B.V.'s) uit uiteenlopende branches. Er is veel afwisseling in je werk. Je hebt de volledige vrijheid om je werk in te delen en zelfstandig met klanten te schakelen. Je beheert zelfstandig de administraties van de grotere B.V.’s, van controle tot afronding (jaarrekening opstellen en Vpb-aangifte). Daarnaast denk je mee over complexe bedrijfseconomische of fiscale vraagstukken om zo het team verder te helpen.

Concreet…

 • Beheer van een selectie klanten (B.V.’s) inclusief klantcontact;
 • Controleren van administraties en jaardossiers; zowel van jezelf als van collega’s;
 • Opstellen van jaarrekeningen;
 • Opstellen van fiscale aangiften: BTW, VPB en IB (optioneel);
 • Advisering op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint je dag met een warm welkom op kantoor en sluit je Macbook aan op je werkplek met twee grote schermen voor optimaal comfort. Na een kort intern overleg over de jaarrekeningen van een bv-structuur in de e-commerce begin je met de controle van jaardossiers van collega boekhouders. Rond 12:00 uur lunch je gezellig met je collega's aan de grote lunchtafel met heerlijke verse broodjes en vleeswaren van de keurslager. In de middag heb je een Google Meets afspraak om met een van jouw klanten om de maandcijfers door te nemen. De rest van de dag vul je in door administraties te controleren, mails te beantwoorden of zelf een jaarrekening op te stellen. Rond 17:00 uur sluit je voldaan je laptop en heb je de avond voor jezelf, klaar om te genieten van je vrije tijd.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een HBO-diploma (bijvoorbeeld in Finance & Control, Bedrijfseconomie, Accountancy);
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een financieel administratieve baan;
 • MBO niveau 4 met minimaal 5 jaar werkervaring is ook van harte welkom;
 • Je hebt Ervaring met Exact Online en/ of Fiscaal gemak is een pré;
 • Je bent secuur en analytisch;
 • Verder beschik je over een goed gevoel voor humor en een zonnige persoonlijkheid.

Ben jij de vrolijke en enthousiaste Assistent Accountant die wij zoeken? Solliciteer dan nu, of bij vragen neem contact op met: Hilde Renes, 06-40757486, info@smart-talent.nl.

Kernwoorden: Assistent Accountant, Klantenbeheer, Administratiekantoor, Boekhouder, Administratie, Jaarrekeningen, Fiscale aangiften, Financieel Administratief Medewerker.Functie:Assistent accountant
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 5000
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Assistent Accountant (24-40 uur, Utrecht) Smart Talent 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures