Vacature Architectuur Stagiaires

Architectuur Stagiaires in Rotterdam

Architectuur stagiaires (2024)

Stage

Architectuur

€ 550 / maand

Taken

Stagiairs krijgen serieuze begeleiding bij het realiseren van hun stagedoelen en worden zoveel mogelijk betrokken bij alle aspecten en fases van het ontwerpproces.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Neem gerust contact op met . Hoe de sollicitatieprocedure er verder uitziet? Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met een directe collega. Zijn we allebei entousiast? dan gaan we aan de slag!

Bijgewerkt: 15 uur geleden

Vacature ID: 10714603

Probleem melden

Kraaijvanger

51-200 medewerkers

Architectuur en ruimtelijke ordening

Kraaijvanger is in 1927 opgericht door de broers Evert en Herman Kraaijvanger. Tijdens de wederopbouw groeide het bureau hard en tegenwoordig zijn we een architectenbur…

Geïnteresseerd?

Je ontvangt een link om je e-mail te verifiëren en je account wordt aangemaakt. Je kunt ook solliciteren met een wachtwoord aanmaken .

Geen tijd? Solliciteer gewoon laterFunctie:stagiair architectuur
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Schiedamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Architectuur Stagiaires Kraaijvanger 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures